Utforsk Thorlo

Utforsk Thorlo

 

Mennesker

 

Den viktigste ingrediensen i ethvert forsøk er de som er involvert. Og når folk er forpliktet til et oppdrag større enn seg selv, kan magi skje. Vårt engasjement for noe større er gnisten som setter ting i bevegelse. På THORLO® er vi håndverkere som er dedikert til å betjene de beste fothelseinteressene til våre lojale kunder (nåværende og fremtidige). Vårt mål er å være "oppsynsmenn til verdens føtter", enten det er for en tenåring i en grusom to-ukers basketballcamp eller en pensjonert person som er fokusert på å være så aktiv som mulig. Slik tenker vi på føtter ... hvordan de tillater deg å gjøre det du elsker å gjøre.

 

Unike fiberblandinger

 

Basiselementet i våre polstrede sokker er vårt spesialutviklede THORLON® akrylgarn. Det er resultatet av 30+ års forskning, utvikling og testing. Bomull, ull og silke (alle naturlige fibre) absorberer fuktighet og holder den nær fotens hud. På grunn av dette bruker vi aldri 100% naturlige fibre. Typiske akrylgarn suger fuktighet bort fra føttene, men de pleier å "flate ut" og bli matte etter flere timers bruk. THORLON går "utover" ytelsesegenskapene til typisk akrylgarn fordi det er utelukkende spunnet for å skape den høyest mulige kombinasjonen av mykhet og elastisitet. Designene ble patentert av THORLO og har ennå ikke blitt duplisert.

 

Aktivitetsspesifikk design

 

Plasseringsstedet for Thorlos polstring varierer etter aktivitet for å sikre at du har beskyttelse der du trenger det. Derfor har vi investert i 32 forskjellige applikasjoner av vår polstring for 32 forskjellige aktiviteter. Vi vet ikke om noe annet merke som tar på seg denne kostnaden og innsatsen for å hjelpe deg med å være på sitt beste.

 

Engineered Padded Technology ™

 

”Konstruert variabel polstring” er vår kjerneteknologi og er grunnlaget for Thorlos beskyttende egenskaper. Denne unike polstringen er nettopp plassert på de anatomiske stedene hvor foten blir utsatt for gjentatt friksjon, trykk og slag. Dette for å gi føttene dine maksimal beskyttelse slik at du kan yte optimalt. Thorlos kliniske testet polstring gir en svært beskyttende buffer mellom føttene og de harde overflatene i skoene.

 

Forbrukertesting

 

Før et Thorlos-produkt blir introdusert, testes det sammen med et stort antall aktive deltakere i den spesifikke aktiviteten produktet er utformet for. Testene fortsetter så lenge som nødvendig før vi er helt sikre på at produktet skal levere fordelene vi lover. Det er derfor vi trygt kan gi deg en garanti for at føttene dine vil føles bedre med Thorlos klinisk testede polstrede sokker. Hvis du allikevel ikke er fornøyd får du pengene dine tilbake.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.